Olimme miehen kanssa hankkineet ison talon. Sen alakertaa oli remontoitu ja nyt pääsin sitä katselemaan. Tilaa oli valtavasti ja kaikki oli suoraan sanottuna vedetty överiksi, mutta ajattelin että kun kerta tilaa on niin miksipä emme tekisi kaikkea hullua. Siellä oli iso tavallinen sauna, erillinen höyrysauna, jonka ovessa oli hassu suihkua muistuttaa kuva, erilliset vessat miehille ja naisille ja suihkutila oli niin iso että sen toisella laidalla oli iso ruskeanahkainen kulmasohva istuskelua varten.

Toisessa päässä oli iso huone pyykinkäsittelyä varten. Kaksi pesutornia ja lukuisia pyörien päällä liikuteltavia laatikoita järjestyksen ylläpitoa varten.

Huoneen toisella laidalla oli telineitä, joissa oli kaikenlaisia koruja ja olipa siellä hylly ja pitkä työpöytä mun kynsilakkoja varten. Olo oli kuin olisin ollut korukaupassa. Ihastelin kaikkea hienoutta ja mielessäni ajattelin, että tätä kaikkea on hienoa saada esitellä ystäville. Ajattelin että heillä tulee olemaan hauskaa, kun näkevät miten överiksi remontin kanssa oltiin menty.

Keskimmäisessä kerroksessa katselin pihamaata, joka oli paljastumassa lumen alta. Ajattelin että on mielenkiintoista nähdä mitä kaikkea lumen alta paljastuukaan. Vaikka suurin osa pihamaasta oli nurmea, uskoin siellä olevan jotain istutuksiakin.

Ainoa mitä harmittelin oli, että talo oli aika kaukana nykyisestä kotipaikkakunnastani. En pystynyt muistamaan miten olin lupautunut muuttamaan niin kauas.