Olin isäni kanssa jossain mökillä, jolla oli yhteinen laituri naapurimökin tai oikeastaan huvilan kanssa. Katselimme kauempaa kun laiturille alkoi saapua hääväkeä pienillä veneillä. Vieraat pistivät tanssiksi jo heti laiturilla ja tanssien siirtyivät huvilalle. Totesimme isäni kanssa, että meidän on aika lähteä, emme halunneet jäädä häiritsemään toisten hääjuhlaa.

Aamulla puoliunessa näin unipätkän, jossa kädessäni oli magneetti johon tyhjästä ilmaantui ensin yksi nuppineula ja sitten lisää ja lisää. Samalla käänsin kylkeäni sängyssä ja tunsin käteeni, että sängyssä oli joku murunen. Tunnustelin paremmin jotta voisin poistaa roskan, mutta käteni osuikin nuppineulaan. Se oli päätynyt sänkyyni edellisenä iltana aukoessani tiukkaa lankasolmua.


Olen kerran aikaisemminkin nähnyt vastaavanlaisen miniennenunen. Siinä unessa haastateltiin silloista poikaystävääni. Häneltä kysyttiin aionko minä osallistua verenluovutukseen. Hän vastasi ettei voi toisen puolesta luvata, mutta että onhan sillä ollut tapana. Uni päättyi kun heräsin tekstiviestin saapumiseen. Tekstiviestissä Veripalvelu kutsui minua verenluovutukseen.