Unessani äitini oli joutunut Niuvan sairaalaan. Siellä oli hoidoissa tapahtunut jokin virhe. Veljelleni soitettiin asiasta ja minä kuuntelin vieressä. Asia tuntui kovin epäselvältä ja yritin kovasti selvittää, että täytyykö lähteä paikanpäälle vai mikä on tilanne. Soitin jo töihinkin ja ilmoitin, että saatan jäädä pois. Tilanne jäi kaikesta huolimatta epäselväksi.

Googlasin Niuvan ja tulokseksi tuli varsin mielenkiintoisesti Niuvanniemen sairaala. Äitini ei tuon alan sairaalaa ole eläissään tarvinnut, mutta nyt unessa hänet sinne sijoitin. Mistäköhän koko Niuvan olen mieleeni saanut...

EDIT 19.2.2010 Äitini sairastui vakavaan tulehdukseen 12.2. Muutaman päivän ravasimme hoidoissa ja tähtitieteelliset tulehdusarvot saatiin onneksi laskemaan. Nyt jatketaan pitkällä antibioottikuurilla. Eilen selvisi, että ensimmäisenä äitiä hoitanut lääkäri oli tehnyt virheen reseptiä määrätessään. Reseptillä oli eri (liian pieni) annostus kuin hoitokertomuksessa. Tämä virhe ei onneksi ehtinyt haitata hoitoa sillä vielä sama päivänä hoitolinjaukseen tuli äkillinen muutos.