(nähty pari yötä sitten) Hätkähdin tajuamaan että asunnossani oli vielä yksi huone, jonka olemassaoloa en ollut muistanut. Ovi sinne kulki nykyisen vessan kohdalta. En ollut käyttänyt huonetta pitkään aikaan, koska olin sen unohtanut ja sinne oli pesiytynyt lintuperhe. Emo kulki sisään ja ulos ikkunanraosta. Kurkistin huoneeseen ja lintuemo hermostui siitä. Vilkaisin väin nopeasti sillä en halunnut häiritä. Huone oli pölyinen ja täynnä linnunhöyhentä ja ulostetta. Päätin jättää huoneen rauhaan kunnes poikaset olisivat maailmalla ja vasta sen jälkeen siivoisin sen. Siihen asti minulla olisi aikaa miettiä mitä tekisi yhdellä ylimääräisellä huoneella. (neutraali uni)

Katselin vanhempieni kanssa elokuvaa ulkosalla, kun huomasin, että takaamme lähestyi musta myrskypilvi. Huolestuin ja aloin järjestämään meitä kaikki sisätiloihin. Sanoin, että voimme katsella elokuvan loppuun myöhemmin. (hämärä uni)

Rami asui jossain pienessä mökissä ja olin siellä käymässä. Kurkistin sen saunaan ja jäin hämmästelemään kiuasta. Sen kyljessä oli kiinteä tuhkakuppi, ikäänkuin vakiovarusteena. Tuhkis oli täynnä tumppeja ja kuolleita kärpäsiä. Heitin löylyä ja löyly pölläytti tuhkaa ja kärpäsiä ilmaan. Kiuas alkoi savuta joten päätin poistua. Vilkaisin vielä taakseni ja ihmettelin miksi savu ei haissut yhtään. Löylyhuone oli täynnä savua, mutta en tuntenut sitä nenässäni. (hämärä uni)