Unia muutaman yön ajalta.

Viime yönä irrotin nahkaa raa'asta kalasta. Työvälineenäni oli toinen kala. Perattava kala oli niin haurasta, että millään muulla työvälineellä ei nahan irroittaminen olisi onnistunut. Kala haisi vähän epämiellyttävälle ja vaikka mielelläni syönkin kalaa, en tätä kyseistä filettä olisi huolinut. Koko tilanne oli muutenkin vastenmielinen. En olisi halunnut olla siinä. (hämärä uni)

Kuuntelin lehdistötilaisuutta, joka koski tulipaloa. Tulipaloon liittyi nuori tyttö, myrkyttäminen ja kenkälusikka. Kaikki jäi selostuksesta huolimatta hyvin epäselväksi ja ihmettelinkin ääneen mikä ihmeen tiedotustilaisuus tuollainen on olevinaan. Asiantuntijoista huolimatta kokonaiskuva jäi äärimmäisen epäselväksi. (hämärä uni)

Olin Susan kanssa ajaelemassa peltomaisemassa. Pian siirryinkin ajelemaan potkulaudalla kaatuneita puunrunkoja pitkin. Olin ylpeä taitavuudestani. (neutraali uni)

Kaasoni soitteli eilen. Hänen unessaan kävelimme sulhon kanssa kirkon käytävällä hän meidän perässä itsekseen päivitellen miten ryppyinen minun pukuni onkaan. Unessaan hän oli miettinyt, että vaikka hän ei olekaan mikään mestarisilittäjä, niin olisi hän vähän parempaa jälkeä kuitenkin saanut aikaiseksi. Ei näemmä ole kaasotkaan turvassa häähuoliunilta.