Ensimmäisessä pätkässä olin isossa talossa, jossa oli isoa tiloja, jotka kaikki muistuttivat saunatiloja. Seinillä oli puupaneeli ja lattia laatoitettu. Huonekaluja ei ollut, vain paljon tyhjää tilaa. Lähisukuani oli paikalla, ainakin veljeni. Huoneissa oli altaita ja päähäni pälkähtikin, että laitetaanpa niihin järvikaloja ja niinpä meillä olisi omasta takaa ainekset kalaruokiin. Ryhdyin tuumasta toimeen, mutta homma ei mennyt ihan putkeen. Kaloja oli liikaa ja joukkoon oli eksynyt vihainen hyljekin. (neutraali uni)

Seuraavaksi olin iso-papan luona. Hänen alakertaan oltiin tuomassa kaikenlaisia huonekaluja. Äitini oli siellä komentamassa muuttoväkeä ja estelemässä tavaroiden tuontia. Hän selitti miten ahtaaksi tilat käyvät, ettei tänne tosiaan saa tuoda yhtään ylimääräistä huonekalua. En halunnut olla härdellissä mukana vaan kipusin yläkertaan, josta löysin pianon. Pian totesin sen epävireiseksi, mutta silti soittelin sillä aikani kuluksi. (neutraali uni)

Viimeisessä muistamassani pätkässä minulta irtosi isovarpaan kynsi. Se ei sattunut juurikaan. Irronneen kynnen alla oli toinen kynsi ja tätä ihmettelin kovasti. En vain käsittänyt miten minulla voi kasvaa kaksi kynttä päällekkäin. (hämärä uni)